Logo NVSM met op de achtergrond foto's van leden in actie

Nieuws

Via deze pagina zullen we regelmatig updates delen over recente ontwikkelingen binnen onze vereniging en de sector waarin we actief zijn. Als je zelf een nieuwsbericht hebt dat je graag wilt delen, stuur het dan per e-mail naar info@nvsm.nl.

Ons team zal het beoordelen en bij goedkeuring plaatsen we het op deze pagina. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en blijf betrokken bij wat er speelt binnen onze vereniging en branche. We kijken uit naar jouw bijdragen en delen graag interessante informatie met onze leden en bezoekers. Samen houden we elkaar geïnformeerd en dragen we bij aan een levendige en betrokken gemeenschap.

Bedankt voor je interesse en deelname aan onze communicatiekanalen. Heb je vragen of suggesties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij waarderen jullie betrokkenheid en input enorm en streven ernaar om een open en transparante communicatie te onderhouden met al onze stakeholders. Samen maken we onze vereniging en branche sterker en relevanter voor iedereen die erbij betrokken is.

Dank voor jullie medewerking en tot ziens op deze pagina vol nieuwtjes en updates!

Nieuwsberichten

12-04-2024

VR Expert is niet alleen leverancier van VR/AR hardware, zij leveren ook meerwaarde door het installeren van hardware en het geven van training en gebruiksadvies.

17-02-2023

Hoe maak je gebruik van digitale mogelijkheden als het gaat over spare parts management? Het SLF organiseert, samen met SpareParts.Live en DiManEx, een event waar de nieuwste digitale ontwikkelingen voor uw spare parts service gepresenteerd worden. Leden van NVSM zijn uitgenodigd om hier gratis aan deel te nemen! 

28-11-2022

UITNODIGING
NVSM Masterclass “Customer Centricity, Strategic Client Engagement, and Value-cocreation”op woensdag 14 december 2022 om 16.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur).

28-11-2022

Na 2 helaas noodzakelijke annuleringen wegens Covid maatregelen, kon op 18 mei 2022 dan toch het NVSM congres van start gaan. De gasten werden ontvangen in de moderne en inspirerende atmosfeer van het nieuwe AFAS hoofdkantoor in Leusden.

28-11-2022

SIDN Labs, het researchteam van Stichting Internet Domeimregistratie Nederland, heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd, TimeNL. Met deze network time protocol (ntp) dienst kunnen apparaten op het internet hun tijd synchroniseren.

26-08-2021

De voorspelling werd waarheid: robotica speelt een voorname rol in het herstel na Covid-19. Cijfers van de International Robotics Federation wezen op stabiele wereldwijde verkoop in rampjaar 2020 en voorspellen veel goeds voor dit jaar.

1
23