Peter Leenhouts

Inmiddels meer dan twintig jaar geleden werd ik door een collega van AEG Huishoudelijke Apparaten geïntroduceerd in onze branchevereniging en heb de club altijd een warm hart toegedragen. Ook in mijn periode bij Dell (2000-2007) ben ik lid gebleven en ben daarna, vanaf 2008 als zelfstandige, als geassocieerd lid betrokken gebleven bij NVSM.

Ik vind NVSM een goede vereniging waarin je met vakbroeders van gedachten kunt wisselen over ontwikkelingen op het gebied van ServiceManagement.

De OWNH-bijeenkomsten, Masterclasses en de NVSM-congressen springen er daarbij uit als nuttige en prettige netwerkevenementen. Ik ben dan ook een regelmatige en trouwe ‘gebruiker’ van de diensten van NVSM.

Helaas zien we in al het verenigingsleven dat het steeds moeilijker wordt om enthousiaste mensen te vinden die zelf ook een steentje willen bijdragen aan de organisatie van dit soort bijeenkomsten.

Ik vind het leuk om dat na zoveel jaren lidmaatschap nu wel te gaan doen en steun de collega-bestuursleden graag in de goede initiatieven van onze vereniging.

Tot ziens op één van de evenementen van NVSM.