15 oktober: OWNH-bijeenkomst bij Tennant Company

Op donderdag 15 oktober vindt er een OnderWeg Naar Huis (OWNH-)bijeenkomst plaats bij Tennant Company in Uden. Een korte omschrijving van de inhoud:

Praetimus – Mini Masterclass Servitization - Van ‘money in the air’ naar ‘money in the pocket’

In de B2B-markt was het aanbieden van onderhoudsdiensten altijd al een absolute noodzaak. In toenemende mate vragen klanten om meer: van repareren wat kapot is naar een product dat optimaal presteert en waarde genereert. En daarmee is voor leveranciers veel geld te verdienen. Ondanks de bewezen attractiviteit van diensten, worstelt menig produkt bedrijf met hoe deze service business het beste te ontwikkelen. Tijdens deze mini masterclass krijgen de deelnemers in vogelvlucht een overzicht van het hele speelveld en een inleiding over hoe op een gestructureerde manier (meer) geld te verdienen aan industriële diensten.
 
Spreker - Frank Marks, Praetimus

Frank is gespecialiseerd in ‘servitization of product companies’.  Naast adviseur van leveranciers van industriële produkten en diensten, doet hij onderzoek, publiceert hij artikelen en white papers, is hij veelgevraagd spreker en leidt hij regelmatig workshops en ronde tafels. Tevens is hij namens het Mikrocentrum docent van de Masterclass Servitization.

Tennant Company

Tennant Company is marktleider op het gebied van reinigingsmachines en -oplossingen. Door een continue focus op innovatie op het gebied van duurzaam reinigen, kunnen haar klanten een schonere, veiligere en gezondere wereld creëren. Tennant-producten omvatten apparatuur die wordt gebruikt om oppervlakken binnen en buiten te onderhouden, inclusief financiering, onderdelen voor apparatuur, service en onderhoud om superieure reinigingsprestaties van te garanderen.

Spreker – Toin Jansen, Tennant Company

Toin is verantwoordelijk voor field service van Tennant in EMEA. Hij heeft, samen met een aantal andere bedrijven, deelgenomen aan een servitization cluster, gefaciliteerd door Praetimus. Toin zal zijn ervaringen delen met betrekking tot het ontwikkelen van service omzet en winstgevendheid.

NVSM-leden kunnen zich aanmelden voor deze OWNH-bijeenkomst via deze link.