Uitnodiging NVSM congres 17 november 2021

De lente is aangebroken, de zon schijnt en in een versnellend tempo komt de overheid met versoepelingen van maatregelingen rond Covid-19. Winkels en terrassen zijn weer open en op verschillende plekken in Nederland worden experimenten met publiekelijke evenementen gehouden. Nu steeds meer mensen gevaccineerd worden, is dan ook de verwachting dat meer maatregelen verder worden afgebouwd en fysieke samenkomsten na de zomer weer mogelijk gaan worden.

Met deze vooruitzichten én met voorzichtig optimisme heeft het bestuur van NVSM besloten om het NVSM-congres 2021 te agenderen op woensdag 17 november 2021. We zijn dan te gast bij het nieuwe AFAS Experience Center te Leusden. Met als thema ‘Service over Borders, reconnecting with the heart of service’ kijken we naar innovaties en inrichting van service in andere sectoren en vieren wij dat we ‘ouderwets’ met elkaar in real life mogen netwerken. Bekijk hier alvast het voorlopige programma!

Via deze weg willen we u van harte uitnodigen om zich aan te melden voor het congres. We bieden u het early bird tarief, tot 31 juli 2021, aan voor € 220,00. Vanaf 1 augustus 2021 geldt het tarief van € 350,00. U neemt geen enkel risico door zich nu in te schrijven. Mocht het congres wederom moeten worden geannuleerd wegens dan geldende (Covid-) overheidsmaatregelen, worden uw deelnamekosten door NVSM aan u gerestitueerd.

Reserveer nu al uw plek door het sturen van een e-mail naar het secretariaat NVSM. We hebben een beperkt aantal plaatsen! Laten we er, met elkaar, weer een memorabele dag van maken.

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Vereniging voor ServiceManagement
namens het bestuur,

Marcel Fabrie
Secretaris