Rapportage NVSM Service Monitor en winnaars SmartFinder

In maart vroegen we onze leden en relaties deel te nemen aan de NVSM Service Monitor enquête, het jaarlijkse onderzoek waarmee we de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de servicesector in kaart brengen. Ontwikkelingen die van belang zijn voor de toekomst van onze sector.

Nieuw dit jaar waren vragen over HR in ServiceManagement; de uitdaging voor organisaties om servicemedewerkers te vinden, te boeien en te binden. Een actueel en interessant onderwerp.

Rapportage

Op dit moment verwerkt de Service Science Factory, onderdeel van de Universiteit van Maastricht, de ingevulde vragenlijsten tot een overzichtelijke rapportage met alle bevindingen. Deelnemers aan de enquête ontvangen de rapportage medio juni automatisch en geheel kosteloos per post. Daarnaast ontvangen zij een gepersonaliseerd rapport, waarmee zij hun eigen organisatie eenvoudig kunnen vergelijken met andere ondernemingen in de sector.

Heb je niet meegedaan, maar wil je de NVSM Service Monitor wel ontvangen? Je kunt de rapportage aanvragen bij het secretariaat via info@nvsm.nl of 033-247 34 24 tegen betaling van €75,-. 

NVSM-Congres

Nu al benieuwd naar de bevindingen van de NVSM Service Monitor? Tijdens het NVSM-Congres op 24 mei maken we de eerste resultaten bekend. Je kunt je nog aanmelden!

Heb jij één van de 25 SmartFinders gewonnen?

Heb je de vragenlijst van de NVSM Service Monitor volledig ingevuld? Dan maak je kans op één van de 25 Smart Finders die we onder de respondenten verloten. Met deze Key Finder Deluxe, voor iPhone-, Android- en Windows telefoons, ben je nooit meer lang op zoek naar je sleutels. Door een klik op de knop van bijbehorende app gaat het alarm van de key finder af en vind je je sleutels in no time. Natuurlijk kan je de key finder ook gebruiken voor tassen, bagage en zelfs je portemonnee. De winnaars worden eind mei bekend en geïnformeerd. Zij ontvangen hun Smart Finder per post.