Doe mee aan de NVSM Service Monitor!

Op 12 maart jl. zijn we gestart met de NVSM Service Monitor. Met dit jaarlijkse onderzoek brengen we de laatste ontwikkelingen en de mogelijkheden binnen de servicesector in kaart. Ontwikkelingen die van belang zijn voor de toekomst van onze sector.

Vernieuwd!

Nieuw dit jaar zijn vragen over HR in ServiceManagement; de uitdagingen voor organisaties om service medewerkers te vinden, te boeien en te binden. Een actueel en interessant onderwerp.

Rapportage

De Service Science Factory, onderdeel van de Universiteit van Maastricht, verwerkt de ingevulde vragenlijsten tot een overzichtelijke rapportage met alle bevindingen. Als deelnemer aan de enquête ontvang je deze rapportage kosteloos (waarde € 75). Daarnaast ontvang je een gepersonaliseerd rapport, waarmee je je eigen organisatie eenvoudig kunt vergelijken met andere ondernemingen in de sector.

Win één van de 25 Smart Finders

Vul je de vragenlijst van de Service Monitor volledig in? Dan maak je kans op één van de 25 Smart Finders die we onder respondenten verloten. Met deze Key Finder Deluxe, voor iPhone-, Android- en Windows telefoons, ben je nooit meer lang op zoek naar je sleutels. Door een klik op de knop van bijbehorende app gaat het alarm van de key finder af en vind je je sleutels in no time. Natuurlijk kan je de key finder ook gebruiken voor tassen, bagage en zelfs je portemonnee.

Genoeg redenen om mee te doen!

Klik hier om direct naar de enquête te gaan (invullen duurt slechts 15 minuten).

Bij voorbaat dank voor je deelname, waarmee NVSM, de Universiteit van Maastricht en zeker ook jij, waardevolle inzichten verkrijgen over de rol van de serviceorganisatie in de huidige economie.