Ramon Caanen versterkt directie Gordian

Directie Gordian: Jan Willem Rustenburg, Ramon Caanen & Jürgen Donders.

Per 1 juli 2017 is Ramon Caanen toegetreden tot de directie van Gordian Logistic Experts B.V. Gordian levert advies en diensten op het gebied van logistiek management, met servicelogistiek als specifiek terrein van aandacht. 

Gordian onderscheidt zich door de vertaling van expertise naar impact voor klanten. Impact in de vorm van effectievere en efficiëntere servicelogistieke operaties en aansturing. Dat uit zich concreet in een optimale balans tussen beschikbaarheid, geïnvesteerd vermogen en operationele kosten. Gordian werkt zij aan zij met teams in service- en onderhoudsbedrijven die drijven op een hoge uptime van complexe technische systemen.

Het gemêleerde team van consultants brengt deze impact naar nationale en internationale klanten in de vorm van projecten en dienstverlening. Projecten variëren van meer operationeel gerichte performance scans, procesverbeteringen en trainingen, tot en met de ontwikkeling en uitvoering van strategisch georiënteerde maturity assessments en improvement roadmaps. De dienstverlening omvat periodieke parameterupdates, KPI-rapportages en prestatie-analyses met corrigerende maatregelen voor de operatie.

Ramon Caanen

Ramon is een zeer ervaren supply chain executive met zijn basis in de high-tech business-to-business industrie. Hij brengt richting, structuur en impact bij verandering. Binnen Gordian concentreert Ramon zich op strategische supply chain transformaties, programma-management en interim-management.