ITmobile wordt Fleet Complete

Fleet Complete®, een wereldwijde speler in de Internet-of-Things (IoT) markt die innovatieve software ontwikkelt voor wagenpark-, materiaal- en buitendienstbeheer, maakt bekend dat het voormalige ITmobile officieel verder gaat onder de naam Fleet Complete.

Fleet Complete nam begin 2016 ITmobile over in het kader van zijn Europese expansiestrategie. Daarmee werden het toonaangevende IoT-platform van Fleet Complete en de innovatieve oplossingen van ITmobile samengevoegd. Dit resulteert in een uitgebreider en verbeterd aanbod van oplossingen. Daarnaast worden klanten van beide bedrijven ondersteund door het wereldwijde hoofdkantoor in Toronto en de bestaande vestigingen in Nederland en België.

“De wijziging van de naam ITmobile in Fleet Complete geeft blijk van de groei van onze onderneming in de Benelux,” zegt Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Fleet Complete Europe. “Hoewel we onder een nieuwe naam verder gaan, blijft onze toewijding aan onze bestaande klanten onveranderd. We streven ernaar om een breder aanbod van zakelijke oplossingen aan te bieden en klanten intensiever te ondersteunen.”

Klik hier voor meer informatie.