Mocht u deze nieuwsbrief niet goed kunnen lezen, klik dan hier

nummer 5
december 2014
 
Inhoud NVSM nieuws Kort nieuws Productnieuws Agenda Meld een collega aan
NVSM nieuws

NVSM nieuws

NVSM is de Nederlandse Vereniging voor Service Management. De vereniging richt zich op het professionaliseren van fieldservice-organisaties. NVSM-leden die nieuws hebben kunnen nieuwsberichten melden via redactie@nvsm.nl.

 

 

Succesvolle NVSM Masterclass

 

In Tilburg werd donderdag 13 november een masterclass gehouden, speciaal voor NVSM-leden. De sessie van prof. Carla Koen werd zeer goed gewaardeerd.

 

 

Voorzittersbijeenkomst met Roeland Staal

 

Georganiseerd door VM uitgevers en onder leiding van Doekle Terpstra, vond kortgeleden het eerste voorzitterscongres plaats, een platform van voorzitters van verenigingen, waaraan ook de NVSM deelneemt. Een prima gelegenheid om de rol van voorzitter eens kritisch te bezien. Zie hier een kort interview over dit thema.

 

 

Inspirerende OWNH-bijeenkomst bij Heijmans

 

Op 24 september vond er een inspirerende Op Weg Naar Huis-bijeenkomst plaats bij Heijmans in Rosmalen. Thema was ‘Samen werken aan vernieuwing’.

Alle partijen die in de bouwwereld betrokken zijn bij het traject van ontwerp, bouw, techniek, exploitatie en onderhoud moeten meebewegen in een snel veranderende wereld. Dat vraagt om een nieuwe manier van samenwerken. De samengekomen NVSM-leden waren deelgenoot van de discussie over dit onderwerp. In de laatste uitgave van Service Magazine verschijnt een verhaal over dit onderwerp. 

 
 

Volg de NVSM ook op LinkedIn en twitter Klik hier

 

 

 

 

Agenda

 

• 15 januari 2015, NVSM Nieuwjaars bijeenkomst

 

• 12 maart 2015, NVSM OWNH (Op-Weg-Naar-Huis- bijeenkomst).

 

• 23 april 2015, NVSM congres

 

• 21 mei 2015, NVSM ALV + OWNH bijeenkomst

 

• 24 september 2015, NVSM Themamiddag

 

• 19 november 2015, NVSM ALV + OWNH bijeenkomst.

 

Klik hier voor meer info over bijeenkomsten, trainingen en congressen.

 

Zelf bedrijfsnieuws melden

 

Bedrijven die nieuws te melden hebben kunnen dit doen door een persbericht in te zenden via deze link. De redactie maakt een selectie en plaatst de berichten op de website of in het Service Magazine.

 

 

NVSM nieuws Kort nieuws
 

Introductie

 

Welkom bij de vernieuwde nieuwsbrief van de NVSM. Niet alleen servicebedrijven bewegen mee met de tijd, ook het secretariaat van de NVSM. Resultaat is onder meer deze vernieuwde nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van activiteiten van de NVSM maar ook van andere zaken die spelen in de servicewereld.

Tineke Prins, eindredacteur.

 

Stelling

'Goede bereikbaarheid wil nog niet zeggen dat je ook daadwerkelijk iemand bereikt.'
Klik hier om te stemmen of hier voor de uitslag.

 

Nieuwjaarsreceptie 15 januari 2015

Op 15 januari 2015 brengen wij graag met u een toast uit op het nieuwe jaar. Onze voorzitter opent met een korte nieuwjaarsspeech, daarna verzorgt Marjolein Bongers van House of Social Media een presentatie met nuttige tips over het succesvol gebruik van sociale netwerken. Aansluitend aan deze presentatie kunt u gebruik maken van de borrel en wordt u tevens in de gelegenheid gesteld om het Louwman Museum te bezoeken, zodat u de uitgebreide automobielcollectie kunt bekijken. 

 

Datum: donderdag 15 januari 2015

Locatie: Louwman Museum, Leidsestraatweg 57, DEN HAAG

Tijd: 15:00 - 18:00 uur

Komt u ook, meld u nu aan via een mail (info@nvsm.nl).

 

Wijzig zelf je ledengegevens

Door nieuwe wijzigingen in de website kun je nu zelf je gegevens wijzigen. Voor de eerste afgevaardigde geldt dat zij ook gegevens van tweede en derde afgevaardigden kunnen wijzigen. De tweede en derde afgevaardigden kunnen alleen bij hun eigen profielen.

 

Hoe werkt dit? Op de website log je in met je gebruiksnaam en wachtwoord. Door rechtsboven op je naam te klikken kom je in je eigen profiel. Hier kun je je gegevens aanpassen. Mocht je onverhoopt nog geen wachtwoord hebben gekregen, dan kan je dit aanvragen door je account te activeren. Dit gaat met behulp van de knop "Account activeren" onder het menu "Lidmaatschap". Je ontvangt dan een mail op het bij ons bekende mailadres met instructies.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen met het secretariaat: info@nvsm.nl

 

Investeren in talent loont

 

Als manager moet je tijd steken in het vinden van geschikte (jonge) engineers, hen weten te behouden en ook nog het beste uit het team halen. Maar hoe hoog zijn de investeringen in werving, inwerken en opleiden? Op 27 november houdt TechniekTalent.nu hierover een symposium. Lees hier meer.

 

Snelladen van accu's toch niet zo slecht?

 

Uit een nieuw onderzoek, waarvan de resultaten zijn gepubliceerd in Nature Materials, blijkt dat het snel laden en ontladen van li-ion accu's waarschijnlijk niet zo schadelijk is als voorheen werd verondersteld, en dat de voordelen van langzaam laden waarschijnlijk worden overschat. Lees hier meer.

 

Service Magazine

 

Het Service Magazine is het magazine voor onder meer leden van de NVSM. Naast aandacht voor activiteiten van de NVSM worden er onderwerpen belicht die interessant zijn voor servicemanagers.

Thema van het komende nummer is Mobiliteit en bereikbaarheid. Een thema dat volop aandacht verdient. En dan bedoelen we niet alleen de bereikbaarheid via de weg om van A naar B te komen, maar zeker ook de mobiele en digitale bereikbaar.

 

 

Heeft u zelf nieuws
 
Productnieuws

Winmate industriële Panel pc’s nu met Intel Haswell Processors

 

Duranmatic introduceert een nieuwe serie industriële Panel PC’s van Winmate. Deze pc’s worden uitgerust met de nieuwste Intel Haswell CPU’s en bijbehorende QM87 chipset. De robuuste Panel pc’s zijn leverbaar in diverse behuizingen zoals standaard paneelmontage, IP65, chassis of open frame.

 

 

 

 

 

 

 

 

Colofon

 
Service Management Nieuwsbrief, elektronische nieuwsbrief voor servicemanagers

  • Eindredactie: 

Tineke Prins, PrinsCom, www.prinscom.nl
redactie@nvsm.nl

 

Uitgave van

Nederlandse Vereniging voor Service Management

Postbus 1058, 3860 BB Nijkerk

T: 033 247 34 24 www.nvsm.nl

info@nvsm.nl

 

Klik hier als u zich wilt uitschrijven van deze nieuwsbrief