Our Phone Number: 033 247 34 24 Our Email Address: info@nvsm.nl

Lidmaatschap

NVSM, ook voor uw organisatie?

Uw organisatie hoeft niet van een bepaalde omvang te zijn om lid te kunnen worden van NVSM. Veel belangrijker is het dat uw onderneming een serviceorganisatie heeft of is, die zich vanuit een technische achtergrond inspant op wisselende tijdstippen voor verschillende klanten, eventueel op verschillende locaties. Uw klanten zijn particulieren of bedrijven. De Nederlandse Vereniging voor ServiceManagement volgt de ontwikkelingen op de markt. Inmiddels is het dan ook mogelijk voor softwareorganisaties die - analoog aan serviceorganisaties - klachten oplossen voor klanten, lid te worden van de vereniging.
Binnen NVSM laat uw organisatie zich vertegenwoordigen door een functionaris die verantwoordelijk is voor de activiteiten die verband houden met service. Naast deze afgevaardigde kunt u binnen het lidmaatschap nog een tweetal collega's aanwijzen, die zich in de toekomst ontwikkelen naar de functie van servicemanager, maar ook verantwoordelijken van andere disciplines, die van belang zijn voor uw functioneren binnen uw organisatie zijn kunnen worden aangemeld binnen het lidmaatschap.

Bedrijfslidmaatschap
Speciale actie: nieuwe leden kunnen voor de tweede helft van 2021 lid worden voor € 225,00 mits het lidmaatschap ook wordt toegezegd voor 2022. Bij acceptatie van het lidmaatschap zal voor 2021 geen entreegeld in rekening worden gebracht.

De kosten van het bedrijfslidmaatschap, inclusief de eerste drie afgevaardigden, bedragen € 540,- (excl. BTW) per jaar. Het éénmalige entreegeld bedraagt € 70,- (excl. BTW). Desgewenst kunnen onder het bedrijfslidmaatschap meer dan drie personen lid worden van NVSM. De contributie voor elke extra afgevaardigde (bovenop de derde afgevaardigde) bedraagt € 225,- (excl. BTW) per jaar.

Geassocieerde leden betalen € 540,- (excl. BTW) contributie per jaar. Het éénmalige entreegeld bedraagt eveneens € 70,- (excl. BTW). Vanuit een geassocieerd lidbedrijf kan slechts één afgevaardigde geregistreerd worden.

Heeft u vragen over het lidmaatschap dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van NVSM (zie hieronder). Via de knop Aanmelden/wijzigen kunt u uw bedrijf direct registreren en wijzigingen aanbrengen.

thumbnail_Button Word lid2

Informatie over de NVSM aanvragen
Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat. U kunt hen telefonisch, per fax, per post en per mail bereiken.

NVSM
Postbus 1058
3860 BB Nijkerk

T: 033 - 2473 424
F: 033 - 2460 470
E: info@nvsm.nl

Sluiten