NVSM jubileumcongres 2014

Op 16 april 2014 vond het NVSM Jubileumcongres 2014 plaats op de High Tech Campus te Eindhoven. Tijdens deze editie vierde de NVSM haar 35-jarig jubileum. Het congres stond volledig in het thema: 'From operational excellence to customer intimacy'. Het programma was zo ontworpen dat de deelenemers met een aanvalsplan en krachtige inspiratie naar huis konden gaan, om hun organisatie competitief te laten zijn en te laten excelleren in de nieuwe wereld van service. Kortom, het was een interessante jubileumeditie!

Dagprogramma

Het dagprogramma en het overzicht van de sprekers kunt u nog downloaden.

NVSM Innovatie Award

Vorig jaar is voor het eerst de prestigieuze NVSM Innovatie Award uitgereikt aan Etteplan | Tedopres.
De NVSM Innovatie Award 2014 is gegaan naar Vanderlande Industries B.V.

EuroCollege Hogeschool

Het NVSM Voorjaarscongres wordt al jaren georganiseerd in samenwerking met EuroCollege Hogeschool, www.eurocollege.nl. En nu was het dus het Jubileumcongres dat zij op vorotreffelijke wijze vorm hebben gegeven.

EuroCollege Hogeschool is één van de oudste en beste eventmanagement- en hotelmanagementscholen van Nederland. Het onderwijsinstituut biedt de opleidingen begeleid en versneld aan, voor een stevige carrière in de wereld van event- of hotelmanagement. Met de juiste opleiding wordt de eerste stap gezet in de richting van een succesvolle carrière en een goed leven. EuroCollege Hogeschool is bovendien voor studenten een belevenis: als opleider uniek en als bedrijf trendsettend. De school zelf kijkt terug op een traditie van 60 jaar kleinschalig onderwijs.

Het NVSM Jubileumcongres werd mede mogelijk gemaakt door: