NVSM evenement

Digitale Nieuwjaarsbijeenkomst

Locatie:
Nader te bepalen
Datum:
22-01-2021, van 16:00 tot 17:30 uur

Omschrijving:

Beste NVSM-leden,

Zoals velen van u, ervaren wij in meer of mindere mate de gevolgen van de Corona pandemie. Ook NVSM heeft hier natuurlijk mee te maken. Maar nu het vaccineren op gang gaat komen en we de weg naar het ‘nieuwe normaal’ gaan ontdekken, willen wij u des te meer uitnodigen voor onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel om met u het glas heffen. Wel anders dan anders. De nieuwjaarsborrel zal niet fysiek, maar online plaatsvinden.

Reserveert u daarom vrijdag 22 januari aanstaande van 16:00 tot 17:00 uur in uw agenda!

Wij nodigen u dan van harte uit om plaats te nemen achter uw beeldscherm en met ons te proosten op het nieuwe jaar! Tijdens deze online bijeenkomst zal de interactie niet ontbreken. We bespreken met u de actuele ontwikkelingen en inventariseren de vooruitzichten voor de service-industrie in het komende jaar.

Om de organisatie goed te laten verlopen, is het van belang dat u uiterlijk 15 januari laat weten of u deelneemt. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via een e-mail naar het secretariaat: info@nvsm.nl 
Na uw aanmelding ontvangt u van ons een link om via ZOOM aan de bijeenkomst deel te nemen.

Daarnaast hebben wij een verrassing voor iedere deelnemer. Deze verrassing wordt naar uw privé adres verzonden om er zeker van te zijn dat u deze op tijd ontvangt. U heeft deze verrassing namelijk nodig tijdens de ‘uitzending’ en wij vragen u dan ook om deze bij de hand te houden. Daartoe verzoeken wij u om uw privé adres bij uw aanmelding op te geven. Uiteraard kunt u er van op aan dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Deze zullen na dit éénmalige gebruik worden vernietigd.

We zien u graag op onze online nieuwjaarsborrel op 22 januari!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur 
Nederlandse Vereniging voor ServiceManagement

 

Marcel Fabrie
secretaris

 

 

 


Terug naar het agenda overzicht