NVSM evenement

Digitale Algemene Ledenvergadering

Locatie:
n.v.t. (route)
Datum:
27-05-2020, van 16:00 tot 17:00 uur

Omschrijving:

Begin april hebben wij u geïnformeerd over het besluit het NVSM Congres “Service over borders” op 10 juni 2020 geen doorgang te laten vinden. Het congres is verplaatst naar 2021.

Uiteraard zijn de andere bijeenkomsten die de NVSM in petto had voor de komende periode voorlopig uitgesteld of geannuleerd. Wij hopen dat de crisissituatie in de loop van 2020 zal verbeteren, waardoor wij na de zomer weer in staat zullen worden gesteld om bijeenkomsten als Onderweg naar Huis of Masterclasses te kunnen organiseren, maar ook dat zal afhangen van de maatregelen van de overheid en richtlijnen RIVM.

Wij hebben gezocht naar mogelijkheden om de (statutair verplichte) Algemene Ledenvergadering toch te houden en wij hebben de oplossing gevonden in een digitale ALV. Nadere bijzonderheden worden u zo snel mogelijk toegezonden.

Graag nodigt het NVSM-bestuur u hierbij uit voor de digitale Algemene Ledenvergadering van woensdag 27 mei 2020. De ALV start om 16.00 uur en zal tot 17.00 uur duren.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via een e-mail naar het secretariaat: info@nvsm.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en worden de vergaderstukken alsmede de inloggegevens u vlak voor aanvang van de ALV toegestuurd.

Wij rekenen op uw deelname!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur
Nederlandse Vereniging voor ServiceManagement


Roeland Staal
voorzitter


Terug naar het agenda overzicht