NVSM evenement

Geannuleerd! NVSM Algemene Ledenvergadering en Masterclass

Locatie:
Rotterdam School of Management Erasmus University, Burgemeester Oudlaan 50, Bayle Building J 3-21, 3062 PA Rotterdam (route)
Datum:
21-11-2019, van 14:30 tot 20:30 uur

Omschrijving:

ALV en Masterclass 21 november 2019 geannuleerd!

Het aantal aanmeldingen voor de masterclass van aanstaande donderdag 21 november blijkt zeer gering. We willen als verenigingsbestuur verantwoord omgaan met de door onze leden en sponsors opgebrachte finALanciën en kunnen ons niet permitteren om een zwaar verliesgevende activiteit door te laten gaan.

We zien ons dan ook genoodzaakt om de ALV en masterclass dit jaar op de campus van RSM te annuleren. Graag willen we de masterclass in 2020 weer doorgang laten vinden, mede gezien de succesvolle edities van afgelopen jaren.

Voor de locatie en vorm van de ALV van aanstaande donderdag zijn we bezig met een alternatief en zullen we je uiterlijk morgen informeren.

 


ALV
De NVSM houdt in het najaar haar ALV op donderdag 21 november 2019. Locatie is de Rotterdam School of Management Erasmus University. Een belangrijk moment voor leden om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst start om 15.00 uur, inloop is vanaf 14.30 uur. De agenda vindt u t.z.t. op het besloten ledendeel van de website. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via een e-mail naar het secretariaat: info@nvsm.nl

Masterclass
De NVSM heeft een inspirerende masterclass georganiseerd voor haar leden. Deze masterclass vindt plaats aansluitend aan de ALV op 21 november 2019 in Rotterdam. Inlopen kan vanaf 15.30 uur, om 16.00 uur start de masterclass. Om 20.00 uur is het einde van de bijeenkomst, waarbij tussendoor een buffet wordt geserveerd.

De masterclass is voor leden van de NVSM, de investering bedraagt € 95,00. Niet-leden van de NVSM, die per 1 januari 2020 lid willen worden kunnen contact opnemen met het secretariaat voor een speciale regeling. Bij uitzondering kunnen niet-leden deelnemen voor € 145,- De bedragen zijn inclusief de maaltijd die wordt aangeboden (de bedragen zijn excl. btw). Aanmelden en informatie via het secretariaat info@nvsm.nl of 033-247 3424. 

Het thema van de Masterclass is Het aantrekken en behouden van talent in een krappe arbeidsmarkt´.
Tijdens de masterclass zal er op interactieve wijze worden ingegaan op een van de grootste uitdagingen waar organisaties momenteel mee worstelen: Het aantrekken en behouden van talent in een krappe arbeidsmarkt´.
Er zal tijdens de sessie o.a. worden ingegaan op de volgende vraagstukken:
• Wat is de toekomst van werk en wat wil de medewerker van de toekomst?
• Wat zijn best practices op het gebied van talent acquisitie en in welke mate kan ik deze toepassen in mijn organisatie?
• Hoe behoud ik mijn talentvolle medewerkers in de huidige krappe arbeidsmarkt?
• Wat zijn de gevolgen van vergrijzing op mijn organisatie en dienstverlening naar mijn klanten?

  

Programma:


14.30 uur : inloop ALV
15.00 uur : start ALV
15.30 uur : inloop masterclass
16.00 uur : start masterclass
18.00 uur : buffet
18.30 uur : vervolg masterclass
20.00 uur : borrel


Terug naar het agenda overzicht