NVSM evenement

Rondetafelgesprek Kennisuitwisseling over krapte op de arbeidsmarkt

Locatie:
Talent4Service, Esp 232 | 5633 AC Eindhoven (route)
Datum:
11-04-2019, van 16:00 tot 18:30 uur

Omschrijving:

                         

  

 

UITNODIGING

Rondetafelgesprek

Kennisuitwisseling over krapte op de arbeidsmarkt
NVSM – Talent4Service
Donderdag 11 april 2019 – 16.00 uur tot 18.30 uur
Locatie: Eindhoven

 

De krapte op de arbeidsmarkt neemt steeds meer toe. Alleen al in de techniek zijn er meer dan 70.000 vacatures. De orderportefeuilles zijn goed gevuld, maar er is niet genoeg gekwalificeerd personeel om het werk uit te voeren. Hoe nu verder?

Op donderdagmiddag 11 april 2019 organiseert NVSM in samenwerking met Talent4Service, arbeidsintermediair in de techniek, een rondetafelgesprek over de krapte op de arbeidsmarkt in de techniek.

Voor welke uitdagingen wordt u gesteld als het gaat om het vinden en behouden van vakbekwaam personeel? Welke doelgroepen kunt u nog meer aanboren, nu de ervaren vakmensen niet meer beschikbaar zijn? Hoe gaat u om met uw bestaande populatie als het gaat om vergrijzing, fysieke belastbaarheid en het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving? Graag gaan wij met u in gesprek over dit onderwerp en brainstormen we samen over mogelijke oplossingen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link of stuur een e-mail aan het secretariaat. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met uw aanmelding. Medio maart ontvangt u de definitieve uitnodiging.


Wij begroeten u graag op 11 april!

 

 

 

 

Programma:

 Het programma van deze bijeenkomst volgt zo snel mogelijk.


 


 


Terug naar het agenda overzicht