NVSM evenement

NVSM Masterclass 2016

Locatie:
Erasmus Universiteit Rotterdam (route)
Datum:
24-11-2016, van 15:30 tot 20:00 uur

Omschrijving:

Business Services en ‘The Internet of Things’

 

Informatietechnologie maakt het mogelijk om de performance van producten en systemen uit te lezen. Vanaf een afstand en continue. Maar hoe verdien je geld met informatie? En is de klant bereid daarvoor te betalen?

 

Deze RSM Masterclass Business Services gaat over ‘The Internet of Things’. Niet alleen wat technologisch mogelijk is, maar vooral hoe je met informatie waarde creëert. Dus hoe je met informatie kosten kunt besparen, nieuwe diensten kunt ontwikkelen en andere business modellen introduceert.

 

In de sessie zullen we een aantal inspirerende voorbeelden tonen en verkennen welke waardevolle mogelijkheden het internet biedt voor onze eigen producten en diensten. De sessie wordt geleid door Prof. Eric van Heck, Professor of Information Management and Markets bij de Department of Technology and Operations Management van de Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

 

15.30 uur             Registratie

16.00 uur             Masterclass ‘Business Services en ‘The Internet of Things’

18.00 uur             Buffet

18.30 uur             Masterclass (vervolg)

20.00 uur             Afsluiting met borrel.

 

Locatie

Erasmus Universiteit Rotterdam

Gebouw Bayle, JB-41

Burgemeester Oudlaan 50

3062 PA  Rotterdam

 

Aanmelding en kosten

U kunt zich per mail aanmelden voor deze Masterclass. Ook is het mogelijk om na het inloggen u in te schrijven via de aanmeldknop onderaan deze pagina.

De kosten voor deze Masterclass bedragen € 95,- (excl.BTW) voor NVSM leden. Na aanmelding ontvangt u een factuur hiervoor welke binnen de gestelde betalingstermijn van 30 dagen voldaan moet zijn.

 

Annulering

Indien u annuleert voor 4 november 2016, zal het in rekening gebrachte bedrag worden gecrediteerd.


Terug naar het agenda overzicht