Midden in de Maak - Virtuele beurs voor de maakindustrie

Midden in de Maak - Virtuele beurs voor de maakindustrie
Locatie:
online (route)
Van:
15-09-2020
Tot:
09-10-2020

Omschrijving:

Midden in de Maak is een nieuwe, virtuele beurs, waar de Nederlandse maakindustrie bij elkaar komt en zich kan presenteren.
Van 15 september tot en met 9 oktober 2020 is deze beurs online actief.

De eerste week is er dagelijks tussen 10.00 -18.00 uur een live-chat mogelijk met de standhouders. Buiten deze uren (en de weken daarna) kunt u de beurs gewoon bezoeken en uw vragen stellen via e-mail.

​- U kunt de beurs 4 weken* lang bezoeken!

- U kunt verschillende stands bezoeken

- U kunt de nieuwste machines of producten van bedrijven in 3D format bekijken

- U kunt online "praten" met de standhouders door middel van videochat of tekstuele chat

​Oftewel, het is een unieke kans om in deze tijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de maakindustrie!

​Voor u als bezoeker geldt dat u door de beurshal kunt lopen en elke stand van de deelnemende bedrijven binnen kunt gaan. Virtueel, en 360 graden, vergelijkbaar met Google Street View. Ook kunt u zelf aangeven contact te willen met het bedrijf. Verder biedt de beurs de gelegenheid om seminars te bezoeken. Hiervoor moet u zich aanmelden en is er live contact mogelijk.

​Seminars

Op de eerste beursdag (15 september) worden er seminars georganiseerd met live-chat. De seminars kunt u na de eerste beursdag op elk gewenst tijdstip bekijken, maar live-chat is dan niet meer mogelijk.

Officiële opening beurs

Op dinsdag 15 september wordt om 10.00 uur de virtuele beurs ‘Midden in de Maak’ officieel geopend door Fried Kaanen, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie en Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag & Aanbod.

Meer informatie:

https://www.middenindemaak.nl/


Terug naar het agenda overzicht