Jaarcongres SMART Service & Maintenance

Jaarcongres SMART Service & Maintenance
Locatie:
DeFabrique, Utrecht (route)
Datum:
10-10-2019

Omschrijving:

Het jaarcongres SMART Service & Maintenance helpt u uw service- en onderhoudsstrategie te transformeren. Hierbij wordt gekeken naar het optimaal samenspel tussen de geïntegreerde processen, de nu beschikbare technologie en de technologie van de nabije toekomst.

Door de voortdurende stroom aan ontwikkeling van nieuwe technologieën en de razendsnelle implementatie daarvan verandert de wereld zienderogen. Internet of Things, Machine learning, Artificial Intelligence, Predictive Service & Maintenance, 3D printing, Digital Twin, AR/VR & MR en de continue stroom aan data zijn slechts een aantal voorbeelden van technologieën die de wereld op dit moment in rap tempo transformeren.

Er komen steeds meer mogelijkheden om (interne) klanten te helpen met betere, meer innovatieve en snellere dienstverlening. Verregaande digitalisering is noodzakelijk om kostentechnisch relevant te blijven en de nodige efficiency te realiseren. Anderzijds biedt ‘connected’ zijn kansen om u als organisatie te onderscheiden door nieuwe toegevoegde waarde te bieden en u uit te dagen in nieuwe businessmodellen te denken. Bijvoorbeeld door servitization. Klanten zullen dit ook in toenemende mate van u gaan verlangen. De extra’s van vandaag zijn namelijk de vanzelfsprekendheden van morgen.

Meer informatie:

https://ssm.heliview.nl/


Terug naar het agenda overzicht