Congres Big Data

Congres Big Data
Locatie:
High Tech Campus, Eindhoven (route)
Datum:
12-12-2019

Omschrijving:

The House of Technology organiseert op donderdag 12 december in Eindhoven een praktijkgericht, interactief congres over de concrete mogelijkheden van big data. Sprekers uit de industrie delen openhartig hun ervaringen. Deelnemers krijgen zo een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden van big data in de industrie en wat het voor hun bedrijf kan betekenen. De presentaties komen van bedrijven als Philips Healthcare, Lely (producent van melkrobots) en Aebi Schmidt (bouwer van zoutstrooiers).
‘Big data’ is hot. Facebook en Google bijvoorbeeld gebruiken de enorme hoeveelheid gegevens die ze verzamelen om gebruikers gericht informatie en advertenties aan te bieden. Hun businessmodel drijft op big data. Bij de meeste industriële bedrijven is het nog niet zover. Zij horen over ‘voorspellend onderhoud’ of ‘meerwaarde toevoegen voor klanten’, maar hebben vaak nog geen idee hoe ze big data zinvol kunnen gebruiken. Reden voor The House of Technology om een praktijkgericht congres te organiseren over dit actuele onderwerp.

“Toepassingen van Big Data 2019” is bedoeld voor directeuren en technisch managers van kleine en middelgrote machine- en apparatenbouwers en andere industriële bedrijven. Het laat de toepassingsmogelijkheden zien van big data in de industrie en helpt u bij het bepalen wat big data voor uw bedrijf kan opleveren.

Meer informatie:

https://www.thehouseoftechnology.nl/congres-big-data/


Terug naar het agenda overzicht