METAVAK 2019

METAVAK 2019
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem (route)
Van:
08-10-2019
Tot:
10-10-2019

Omschrijving:

Dit is de 15e editie van het enige vakevent voor de metaalbranche dat elk jaar in Nederland plaatsvindt. Het exposantenveld bestaat uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren. Zij presenteren technieken op het gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D printen, verbinden en oppervlaktebehandeling.

Het METAVAK-team zet zich voor u in om de juiste bezoeker naar de beurs te halen. Met een veelzijdig deelnemersveld en een uitgebreid (kennis)programma voor (mede-)beslissers en operators zorgen wij dat er doelgerichte vakprofessionals METAVAK bezoeken. Presenteer uw producten en diensten aan de bezoekende ondernemers, inkopers, operators en andere brancheprofessionals uit de metaalbranche. Zij komen naar de vakbeurs om de nieuwste industriële productietechnieken te ontdekken, om branchegenoten de hand te schudden, praktische kennis te vergaren en uiteraard om persoonlijk in te kopen. Dit geeft u als exposant een unieke kans om in drie dagen tijd zaken te doen met duizenden potentiële vakprofessionals.

METAVAK is een van de meest effectieve marketing en sales tools die u kan inzetten. Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment om uw relaties te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe potentiële klanten. Presenteer uw nieuwste trends en ontwikkelingen en start het najaar met een goedgevulde ordeportefeuille.

Meer informatie:

https://booking.evenementenhal.nl/nl/metavak-2019/gorinchem/


Terug naar het agenda overzicht