Safety&Health@Work

Safety&Health@Work
Locatie:
Ahoy Rotterdam (route)
Van:
30-09-2020
Tot:
01-10-2020

Omschrijving:

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform en de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs en het gelijktijdig georganiseerde congres bieden de ruim 3.000 bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken, maar zijn een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag. De 100 exposanten tonen twee dagen lang de nieuwste producten, diensten, trainingen en certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van de werkomgeving.

Maar er is ook veel aandacht voor menselijk gedrag. Want processen, techniek en procedures rond veiligheid mogen dan vaak wel op orde zijn, routinematig werken blijkt de belangrijkste oorzaak in die gevallen dat het tòch misgaat. Hoe krijg je werknemers zo ver dat ze hun gedrag willen veranderen? En hoe kunnen we een bedrijfscultuur creëren waarin veiligheid en gezondheid belangrijke waarden zijn?

Safety&Health@Work richt zich in het bijzonder op de high-risk-sectoren waar veiligheid en gezondheid een constante uitdaging zijn: industrie, haven, bouw en logistiek.

Meer informatie:

https://www.safetyandhealthatwork.nl/


Terug naar het agenda overzicht