Platform Industrie & Veiligheid

Platform Industrie & Veiligheid
Locatie:
NEN, Delft (route)
Datum:
24-05-2019

Omschrijving:

NEN organiseert een bijeenkomst NEN-Platform Industrie & Veilgheid.
Met onder andere ontwikkelingen op gebied van richtlijnen, nieuwe onderwerpen die spelen in de markt en talloze nieuwe en bestaande normen. Om alle partijen in de Nederlandse industrie mee te laten profiteren van de kennis op het gebied van wetgeving, normalisatie en standaardisatie, heeft NEN een nieuw initiatief opgezet: het NEN-Platform Industrie & Veiligheid.

Het Platform biedt zowel leden als niet-leden van verschillende normcommissies de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen te volgen, kennis te delen en het netwerk te vergroten. Het doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Door verschillende disciplines samen te brengen op een platform, raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden.

Het Platform Industrie & Veiligheid verbindt onder andere de ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Meer informatie:

https://www.nen.nl/Evenementen/Evenementdetailpagina/Platform-Industrie-Veiligheid-4.htm


Terug naar het agenda overzicht