TIV 2017

Locatie:
Evenementenhal Hardenberg (route)
Van:
19-09-2017
Tot:
21-09-2017

Omschrijving:

TIV Hardenberg is uitgegroeid tot één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie. Het platform verbindt spelers uit de gehele maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- en besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken, engineering, industriële automatisering, personeel en organisatie. Kortom alle segmenten binnen de technische industriële branche zijn vertegenwoordigd.

Bent u werkzaam in een van deze branches? Biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen en noviteiten om ondernemers, inkopers, operators en andere brancheprofessionals volop te inspireren? Dan is Technische Industriële Vakbeurs de beurs voor u!

Bezoekers komen naar de beurs om te netwerken, kennis te vergaren en omdat ze op zoek zijn naar noviteiten of nieuwe producten en diensten. Wilt u ook uw nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren en uw netwerk uitbreiden? Zorg dan dat u tijdens TIV Hardenberg 2017 niet ontbreekt! Tot en met 16 december 2016 kunt u nog gebruik maken van het vroegboektarief. Schrijf u nu in!

Meer informatie:

http://booking.evenementenhal.nl/nl/technische-industriele-vakbeurs-2017/hardenberg/exposant


Terug naar het agenda overzicht